ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Όπως είναι γνωστό, τα έντομα αποτελούν φορείς παθογόνων μικροοργανισμών για τον άνθρωπο. Η καταπολέμησή τους είναι άμεση προτεραιότητα κάθε σπιτιού, χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος και οποιουδήποτε χώρου τον οποίο επισκέπτονται άνθρωποι.
Με σύγχρονες μεθόδους, καταπολεμούνται κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί, σφήκες, ξυλοφάγα έντομα και μυρμήγκια.

Περισσότερα...

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕ FUMIGANTS

Πρόκειται για μια μέθοδο μετατροπής του εντομοκτόνου σε αέριο χωρίς την χρήση νεφελοψεκαστήρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολος ή δεν είναι δυνατός ο ψεκασμός σε έναν χώρο. Τότε, η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τη χρήση καπνογόνων (fumigants).

Περισσότερα...

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Στη γρήγορη ανάπτυξη και στον πολλαπλασιασμό των ποντικών και αρουραίων, σημαντικό ρόλο παίζουν οι συνθήκες που επικρατούν σε έναν κλειστό χώρο. Ουσιαστικά, οι ποντικοί για να αυξήσουν τον πληθυσμό τους, πρέπει να μπορούν να βρουν εύκολα τροφή και νερό. Επομένως, πρώτο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη όλων αυτών των παραγόντων που καθιστούν ιδανικό το περιβάλλον για πολλαπλασιασμό και ανάπτυξη.

Περισσότερα...

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής τόσο των κατοικιών, όσο και των καταστημάτων ή επαγγελματικών χώρων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη ελάττωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ειδικά σε χώρους όπου εργάζεται ή επισκέπτεται πλήθος κόσμου, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα απολύμανσης θα προστατεύσει από την αύξηση παθογόνων μικροοργανισμών.

Περισσότερα...

ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΗΝΩΝ

Τα φίδια αρκετές φορές πλησιάζουν πολύ κοντά στις κατοικίες, ακόμη και μέσα στις πόλεις, κυρίως λόγω της παρουσίας τρωκτικών, τα οποία αποτελούν την κύρια τροφή τους. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά και μερικές φορές επικίνδυνα.

Περισσότερα...

Κάλυψη χώρου

Κάλυψη κάθε χώρου

  • Κατοικίες
  • Δημόσιοι χώροι
  • Χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (χώροι εστίασης, σχολεία, αποθήκες τροφίμων)
  • Ξενοδοχεία

Για επαγγελματιές ισχύει τήρηση υγειονομικού φακέλου